ÇANKIRI / MERKEZ - Şehit Yücel Karahasan Ortaokulu

Şehit Yücel Karahasan Ortaokulu

Abdülhalik Renda Mahallesi Aktekke Sokak No8 Merkez/ÇANKIRI
Vizyon
Öğrencilerimizi akademik bilginin yanı sıra temel değerlerin eüğitimini de vererek onları katılımcı , çağdaş bireyler olarak yetiştirebilmek.Sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlayarak üst öğrenim kurumlarına hazırlayan bir okul olmak.
Misyon
Öğrenmeyi temel gereksinim olarak kabul eden, bütün öğrencilerimizin tam ve eksiksiz öğrenmelerini sağlamak için eşit imkanlar sunan, öğrencilerimize gelişen teknolojiye ve değişime ayak uydurabilecek bilgi ve becerileri kazandıran, ilgi alanlarını dikkate alarak planlama yapıp orta öğretime geçişte en iyi imkanları sunan, başarı için tüm imkanları seferber eden etkili bir eğitim-öğretim kurumu olmaktır.
Başarılar
2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında 15 mezun öğrencimizin 2 tanesi nitelikli okullara diğer 13 öğrencimiz merkezi yerleştirme usulune göre liselere yerleşmişlerdir.
08.30-15.30
Dogalgaz
Şehir içi otobüs
Okulumuz Çankırı Abdülhalik Renda Mahallesindedir