ÇANKIRI / MERKEZ - Şehit Yücel Karahasan Ortaokulu

Ock

"DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI" KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ETKİNLİKLERLE EĞLENDİLER. SOSYAL, KÜLTÜREL, BİLİMSEL VE SANATSAL ETKİNLİKLERLE ÖĞRENCİLERİMİZ GÜZEL BİR HAFTA GEÇİRDİLER.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA DEDE KORKUT HİKAYELERİ OKUMALARI YAPTIK. ÖĞRENCİLERİMİZLE DEDE KORKUT HİKAYELERİNDEN OLUŞAN ÇİZGİ FİLMLER SEYRETTİK.

''ÖĞRETMENLER YENİ NESİL SİZLERİN ESERİ OLACAKTIR.'' M. KEMAL ATATÜRK

Kas

İlimiz İlk Yardım merkez müdürlüğü tarafından öğrencilerimize temel ilk yardım eğitimi verilmiştir. Öğrencilerimize boğulma,kanama vb durumlarda yapılacak olan müdahale yöntemleri uygulamalı olarak gösterildi.

Kas

ÇEDES Programı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz etkinliği kapsamında tüm öğrencilerimiz ve personelimiz ile Tuz Mağarası gezisi düzenledik. Gezi düzenlenmesinde planlama aşamasında katkılarınını sunan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve ulaşım konusunda destek sağlayan Çankırı Belediyemize teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Tİcaret Bakanlığının düzenlemiş olduğu ''Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları'' konuu resim yarışmasına eser gönderen öğrencilerimiz GÜlbaharsu MANİCİ ve Ayşenur KIZILKAYA'ya katılım belgelerimi İl Ticaret Müdürümüz tarafından verilmiştir. Yapmış oldukları güzel resimlerinden ötürü öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

TUBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi hocası Doç. Dr. Halil İbrahim Akyüz tarafından öğrencilerimize ''Siber Güvenlikte İnsan Faktörü'' konusunda seminer verilmiştir.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI COŞKU İLE KUTLANDI.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bizlere ilelebet payidar kalacak bu Cumhuriyeti emanet eden, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanımız için canını veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ederiz."

Kas

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği ‘’Gizemli Matematik’’ konulu etkinlik 24.10.2023 tarihinde saat 14:00 da Çankırı Karatekin Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanlığı Bölümü Doç. Dr. Gonca DURMAZ GÜNGÖR tarafından düzenlenmiştir.

Ekm

İLİMİZDE DÜZENLENECEK OLAN ''CUMHURİYETİN 100. YILINDA  100 KATILIMCI İLE 100 YILLIK TARİHİ MANGALA TURNUVASI'' ETKİNLİĞİNE YARIŞMACI OLARAK KATILACAK ÖĞRENCİLERİ SEÇMEK İÇİN OKULUMUZDA MANGALA TURNUVASI DÜZENLEDİK.

Ekm

Okulumuzun geleneği olan kahvaltı etkinliğimizin ilki olan sene başı kahvaltı etkinliğimizi tüm öğrencilerimiz , öğretmenlerimiz ve personelimiz ile gerçekleştirdik. Uzun bir tatil sonrası öğrencilerimiz arkadaşları, öğretmenleri ile olan özlemlerini güzel bir kahvaltı eşliğinde giderdiler.